was successfully added to your cart.

Startup weboldal

Startup weboldal

Mire jó egy  startup weboldal?

A Foxwood olyan gyönyörű dolgokat kreál és olyan csodás fotókat készít róla, hogy öröm volt keretet adni ennek a sok szépségnek. Ennél a webes startup weboldal fejlesztésnél is a design és a funkció harmóniája volt a legfontosabb. Egy olyan társaságnak, akik a legtermészetesebb alapanyagból ilyen pompás dolgokat alkotnak nagy felelősség honlapot készíteni. Ezt az igényességet kellett szem előtt tartanunk a startup weboldal tervezés és fejlesztés során. Nagy élmény volt ez a munka is, hiszen a szép dolgokat megmutatni mindig nagy örömet jelent számunkra.

Akkor amikor a megbízást megkaptuk igyekeztünk megismerni a cég teljes portfólióját, hiszen csak akkor lehet igazán személyre illetve cégre szabott webes rendszert fejleszteni, ha mélyreható ismereteink vannak a megrendelő működéséről, specialitásairól. Ezután kezdünk együtt dolgozni a rendszeren, felvetni azokat a lehetőségeket, amelyeket jónak találunk. Az egyeztetés folyamata a fejlesztés egyik legfontosabb szakasza!

A  Foxwood startup weboldal itt található.

Nagyon kellemes élmény volt a Kreatioval dolgozni. Ha szöveg kellett, megoldották, ha mozgó elemeket akartunk beletették. Minden ötletünket támogatták, tovább fejlesztették, kiegészítették. Egy ilyen kreatív csapatnak mint a miénk kiemelten fontos, hogy partnereink is ilyenek legyenek. Úgy éreztük szárnyalhatunk a közös munkában, nem korlátoznak, hanem segítenek, támogatnak minket. Enélkül azt hiszem nem jöhetett volna létre ez a mutatós és jól használható honlap, amit együtt megalkottunk.

Szabó GáborA Foxwood alapítója
kreatio