was successfully added to your cart.

BlogEsettanulmánymotiváció

Kezdj neki és csináld légyszíves, kérlek

Kezdj neki és csináld légyszíves, kérlek.

Kezdj neki és csináld légyszíves, kérlek.

1, Egyedi tartalom

Gyárts eredeti tartalmat, nem győzöm hangsúlyozni milyen fontos, hogy a tartalmad tartalom legyen és ne csak egy másolat. Az online térben így is éppen elég nem hozzáértő van, legyél te az aki egyedi tartalmat gyárt és tűnj ki te a többiek közül.

 

2, Nem is olyan nehéz.

Csak kezd el és csináld, a többi majd jön. Járj nyitott szemmel és megtalálod azokat az elemeket amiket te is be tudsz építeni a cégedbe. Nem mindenkinek való a Snapchat vagy Twitter, de ha nyitott szemmel jársz és INSPIRÁLÓDSZ másoktól te is ki tudod alakítani a saját nézőpontodat. Lehet ami másnál működik nálad nem fog, vagy fordítva.

 

“ Vedd a fáradságot és láss neki megtalálni a termékedhez / szolgáltatásodhoz kapcsolódó szuper ötletet”

 

3, Próbáld ezerszer

Sajnos van egy rossz hírem nincs “how to get 10.00 followers for 50USD” megoldás, csak sokszor elbukva és felállva tanulod meg mi az ami neked működik. Mindenkinek van 1-1 bevált módszere mint ahogy itt is olvashattad.  De azt a trükköt te fejleszted ki és te teszteled addig amíg 10/10 x működni fog. Ne legyél lusta, ez egy utazás ahol meg kell ismerned magad, a vásárlóid és a vásárlóid szokásait.

 

4, Menet közben

Kezdj neki még ma, minden nap egy kis lépés, egy hét múlva egy komplett terved lesz. De ha csak ülsz és várod a tökéletes időpontot, akkor lecsúszol az életről és lehetőségekről. Legutóbb egy hölgy keresett meg és elmondta nekem hogy ő kitalálta hogy hogyan fogja magát felépíteni – lepésről lépesére megvolt fejében  – Mondtam rendben, ezért jöttél?  Jóváhagyásért, bátorításért? – Láss neki és csináld, senki nem fogja helyetted megtenni.

 

5, Fejleszd vagy kapcsold ki

Vedd ki a zavaró tényezőket és koncentrálj arra amiben erős vagy, nekem pld. az írás ilyen. Valahogy gyorsabban pörög az agyam mint a kezem. Kitti kolléganőm általában kijavítja amit írok különben teli lesz hibával Szokta is mondani, nálam tanulta meg a magyarról- magyarra fordítást, ezt nem javította 🙂

 

“Kezdj neki és csináld légyszíves, kérlek.”

B@sszad oda magad!

Ha még egy kis motivációra vágysz //kb 3 perc//