was successfully added to your cart.

Online marketing stratégia tervezése

Online marketing stratégia tervezése

KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG

A Kreatio elsősorban online projektekkel foglalkozik, de ezekben is a dizájn, a stratégia és az arculat kialakítása az erősségünk. Az állami szférából érkezett hozzánk egy nagyon érdekes felkérés, aminek alapján a Közbeszerzési Hatóság teljes arculatát újragondoltuk és közreműködtünk az új megjelenés adaptálásában a szervezet minden területén.

Arculati kézikönyv

Természetesen nemcsak az volt a feladat, hogy minden elemet újradizájnoljunk, el kellett készítenünk a későbbi működéshez elengedhetetlen arculati kézikönyvet, mégpedig úgy, hogy az az igen szigorú állami irányelveknek megfeleljen. A szigorú szabályoknak megfelelő kreatív munka komoly kihívást jelentett, tehát nagyon élveztük. Újdonság volt, hogy nagy állami szervezettel kellett együttműködnünk, de nagyon büszkék vagyunk arra, hogy meg tudtunk felelni a szigorú elvárásoknak.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia

Éves beszámoló

Az új arculat elkészítése után bekapcsolódtunk a hatóság 2016-os éves beszámolójának elkészítésébe is. Ez a dokumentum mutatja be a Közbeszerzési Hatóság éves munkáját, összefoglalja eredményeiket és céljaikat. Az éves beszámoló nemcsak belső, hanem külső használatra is készül, ezt kapják kézhez többek között a parlamenti képviselők is, hogy tájékozódhassanak a szervezet teljesítményéről. Az összetett anyag előkészítése, grafikai elemeinek tervezése és gyártása egyaránt a mi feladatunk volt. Nagyon fontos szempont volt a munka során, hogy a dokumentum szakmai színvonala, pontossága megmaradjon, ugyanakkor a laikusok számára is érthető, értelmezhető anyag szülessen.

A  Marketing stratégia tervezéséről itt olvashatsz bővebben.

A Kreatio csapatával hatékonyan tudtunk együtt dolgozni. Meglepően jól, kreatívan és gyorsan adaptálták a szabályok által meghatározott elvárásokat. Sok új ötlettel tették frissebbé és aktuálisabbá a szervezetünk arculatát, emellett a dokumentációs munkában is jól teljesítettek. Köszönjü nekik!

TímeaVezető

Érdekes kérdéskört feszeget Zoli,

a legújabb SmartBusiness podcastban. //kb 3 perc//