was successfully added to your cart.

EsettanulmányMarketing tervezésReferenciaWebes fejlesztés

KRE – portál fejlesztés/meglévő Joomla CMS rendszer átalakítása

Portál fejlesztés

Portál fejlesztés

Mi a portál fejlesztés?

A Károli Gáspár Református Egyetem hazánk egyik legnagyobb múltra visszatekintő egyeteme. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne volna szükségük modern, a jelenkor igényeinek megfelelő portálrendszer fejlesztésre, Honlapjuk újraszervezése során a portál desing és a rendszer átalakítás is megtörtént, méghozzá úgy hogy a hallgatók a lehető legjobban és legegyszerűbben tudják használni a funkciókat.

Az egyetem működő honlapjának átalakítása azért volt komoly feladat, mert közel 2000 aloldal desingjának átalakítása és számos új funkció elhelyezése volt a rendszerfejlesztés során. A kevéssé dinamikus Joomla rendszer nem könnyítette meg a webfejlesztést, de megküzdöttünk a feladattal. Az oktatási intézmény szigorú elvárásokat támasztott, hiszen a weboldalnak illeszkednie kellett a nagyhírű egyetem arculatához, ugyanakkor meg kellett felelnie a modern kor és a hallgatók elvárásainak.

A PHP fejlesztés mellett a UX desing is a feladataink közé tartozott, a fejlesztés sikere a Károli Gáspár Református Egyetem dolgozóival való szoros együttműködés eredménye.

A KRE elkészült portál fejlesztés itt tekinthető meg.

Nagyon fontos volt számunkra, hogy a hallgatóink elfogadják és szívesen használják a weboldalt. Ezért a webes rendszerfejlesztéshez olyan céget kellett találnunk, akik ismerik a fiatalok elvárásait, ugyanakkor be tudják fogadni az intézményünk előírásait is. Ez nem könnyű feladat, de a Kreatio jól megoldotta! A végeredmény egy, a diákjaink visszajelzései alapján, népszerű, könnyen használható és mobiltelefonról is elérhető honlap lett. Éppen erre volt szükségünk!

Varga-Pecze Zsófia A kre pr-marketing asszisztense
kreatio