was successfully added to your cart.

Online marketing stratégia tervezése

Online marketing stratégia tervezése

KREATIO – MKB HR

Az állami megrendelések és az itt támasztott feltételek mindig jelentősen eltérnek attól, amit a piaci cégeknél megszokhattunk. Ezért is volt izgalmas kihívás számunkra, hogy az MKB Bank belső anyagain dolgozhattunk.

Oktatási anyag készítése

A cég HR osztályának megbízásából készítettünk oktatási anyagokat, amelyek segítik a bank dolgozóit a felkészülésben, a szakszerű és pontos munkavégzésben. Az összeállított szakmai tematikához meg kellett találnunk a legmegfelelőbb platformokat és el kellett készítenünk a napi használatra is alkalmas dokumentumokat.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia

Ebben a munkában a kreatív és modern megoldásokat úgy kellett alkalmaznunk, hogy azok megfeleljenek az állami cég arculatának és irányelveinek.

Könnyű azonosulnunk az elképzelésekkel

Örömmel dolgoztunk együtt az MKB Bank HR osztályával, mert a képzési csomag célja, nem kizárólag az, hogy a munkatársak jobban dolgozzanak, hanem az is, hogy jobban érezzék magukat a munkahelyükön. Ez a Kreatio alapelveire is rímel, nem volt nehéz azonosulnunk az elképzelésekkel.

Az elkészült oktatási segédanyagot már használják a bank dolgozói és nagyon jó visszajelzéseket kaptunk az áttekinthető, logikusan felépített dokumentumokról.

A  Marketing stratégia tervezéséről itt olvashatsz bővebben.

Az általunk támasztott elvárásoknak maximálisan megfelelt a Kreatio munkája, kreatív hozzáállásuk és technológiai ismeretük sokat segített abban, hogy elkpzeléseink a mai kor igényeinek megfelelően, ugyanakkor a belső szabályokat követve valósuljanak meg.

KittiHR vezető

Érdekes kérdéskört feszeget Zoli,

a legújabb SmartBusiness podcastban. //kb 3 perc//