was successfully added to your cart.

marketing-tervezes

Marketing tervezés

Mire jó a marketing tervezés?

Online marketing nélkül nincs ma sikeres üzlet, marketing tervezés nélkül pedig nincs sikeres kampány – ezért kínáljuk ügyfeleinknek komplex online marketing tervezés szolgáltatásunkat.

Az online marketing tervezés mindig az előkészületekkel vagyis a piackutatással és a versenytársak elemzésével kezdődik. A kiinduló helyzet megismerése után van módunk arra, hogy ügyfeleink igényeit, céljait meghatározzuk, majd számba vegyük azokat az eszközöket, amelyekkel a hatékony munka elkezdődhet.

Az adatvezérelt marketing korát éljük, az online marketing tervezés alapja tehát a piackutatás, melyet a Big Data elemzéssel kiegészítve olyan alapos képet alkothatunk a piaci helyzetről, mint semmilyen más eszközzel. A Swot analízisnél is körültekintőbb felmérés számunkra elengedhetetlen.A tervezés csak ezután kezdődhet, hiszen csak stabil alapokra érdemes építeni.

A Kreatio csapatánál a tervezés nem csupán néhány táblázat kidolgozása. Az online marketing tervezés nálunk egy pontos, jól felépített akcióterv, amelyet követhető ütemezéssel és szükség esetén pénzügyi tervezéssel együtt bocsátunk ügyfeleink rendelkezésére.

 

marketing-tervezes

Marketing tervezés

Miért van szükség ilyen részletes marketing tervezésre?

Mert ez a marketing kampányok minden egyes lépését leegyszerűsíti és az eredmények feldolgozását is könnyebbé teszi. A pontos ütemterv operatív segítséget jelent a végrehajtásban résztvevőknek. A grafikusnak és a tartalommarketing specialistának egyaránt pontos határidőket és feladatok ad, a projekt vezetőjének pedig követhető itinert biztosít.

A hirdetések eredményeinek elemzése is az online marketing tervezés része. A folyamatos alkalmazkodás is könnyebb, ha vannak jól meghatározott célok. A felmerülő kérdésekre a tervezést megelőző adatgyűjtés és elemzés során felhalmozott tapasztalatokra alapozva sokkal könnyebben lehet megválaszolni.

 

Hogyan segít neked a marketing tervezés?

A Kreatio online marketing tervezéssel segítette és segíti ma is több sikeres vállalkozás kommunikációját. Részt veszünk az OTP Ingatlan éves marketing tervének elkészítésében. Oroszlánrészt vállaltunk a Midrate – pénzügyi startup piacralépését megelőző tervezési és a debütáló kampány végrehajtási folyamataiban. De olyan angy múltú és népszerű márkákat is erősítünk, mint a Wasabi, amely hazánk első és máig egyik legnépszerűbb sushi étterme.

Ahogyan ezeknek a cégeknek, úgy a Te  vállalkozásának is szüksége lehet online marketing tervezésre. Ez a munka hatékonyan támogatja a döntéshozatalt, ezzel könnyíti a cégvezető munkáját. Kiszolgálja a marketinggel foglalkozó szakember igényeit, hiszen minden olyan eszközt a kezébe ad, amelyekkel felmérheti a piacot és meghatározhatja a cég stratégiai céljait.

A  Midrate weboldala itt található

Köszönjük nekik, hogy ezt a kampányt is sikerre vitték. Ajánljuk minden új építésű ingatlannal foglalkozó cégnek, akiknek segítséget jelent, ha a kampányukat az első tervezési folyamattól, egészen a lezárásig egy profi csapat támogatja és ellenőrzi.

Rácz TiborAz OTP ingatlan vezető értekesítője

A Midrate kezdő vállalkozás, így a piacra lépéshez mindenképpen egy tapasztalt és megbízható partnerre volt szükségünk. Az online marketing tervezés nemcsak abban segített, hogy milyen hirdetésekkel induljunk, hanem abban is, hogy melyek azok a fejlesztések, amelyek elengedhetetlenek a cég fejlődéséhez, sikeréhez. A Kreatio felkészült szakmai munkája és pozitív hozzáállása sokkal könnyebbé tette a munkánkat és magabiztosabbá döntéseinket.

Orszáczky IstvánA Midrate startup ügyvezetejó

Érdekes kérdéskört feszeget Zoli,

a legújabb SmartBusiness podcastban. //kb 3 perc//