Köszönöm, hogy itt vagy.

SmartBusiness és marketing szakértő vagyok. Imádom a tervezés és a megvalósítás folyamatát:) Cégeknek és kezdő vállalkozóknak segítek elindulni. Több éves tapasztalatot szereztem az általam alapított online ügynökséggel amit már hatodik éve iránytok.

Az alábbi  podcastokkal járulok hozzá, hogy neked is könnyebb legyen az elindulás, vagy az újratervezés

B@sszad oda magad!

Kezdj neki és csináld légyszíves, kérlek //kb 3 perc//

Legyél jelen!

Egy egyszerű telefonal már nagyon jó tartalmakat lehet gyártani. //kb 3 perc//

Nem akarok semmit eladni!

A WizzAir zseniálisan meséli el  történetét //kb 3 perc//

A te vállalkozásod okos?

Mi az a három dolog ami szerintem a legfontosabb? //kb 3 perc//

Érdekes kérdéskört feszegetek

a legújabb SmartBusiness podcastban. //kb 3 perc//

Fontos a marekting tervezés??

Egy jó marketing terv a Kreatio számára mindig a meglévő állapotok felmérésével kezdődik. Érdemes tudni, hogy hol állunk jelenleg, a tervezési fázisnál pedig elengedhetetlenül fontos lesz látnunk, hogy hova szeretnénk eljutni. Ez egy sarokpont a jó marketing kommunikáció megtervezéséhez, legyen szó online vagy offline eszközökről.

A Kreatio online marketing tervezéssel segítette és segíti ma is több sikeres vállalkozás kommunikációját. Részt veszünk az OTP Ingatlan éves marketing tervének elkészítésében. Oroszlánrészt vállaltunk a Midrate – pénzügyi startup piacralépését megelőző tervezési és a debütáló kampány végrehajtási folyamataiban. De olyan angy múltú és népszerű márkákat is erősítünk, mint a Wasabi, amely hazánk első és máig egyik legnépszerűbb sushi étterme.

kreatio
kreatio