was successfully added to your cart.

EsettanulmányMarketing tervezésReferenciaWebes fejlesztés

Promix – webes rendszerfejlesztés: online ajánlatadó rendszer

Webes rendszerfejlesztés

Webes rendszerfejlesztés

Mi az a webes rendszerfejlesztés?

A reklámajándék piac egyik legjelentősebb szereplőjének megújulásában is részt vállaltunk  – webes fejlesztés volt a feladatunk. A Promix honlapja közel 7000 termékkel, több kategóriával, jól működött, de nem volt elég korszerű webalkalmazás, ezért volt szükség a munkánkra. Egy teljesen új, a mai felhasználók igényeit minden tekintetben kielégítő, könnyen és gyorsan használható ajánlatadó-rendszer létrehozása volt a feladat. A Promix széles termékskálája és az ajánlatok sokszínűsége kihívást jelentett, de a végeredmény egy tűpontos keresővel ellátott webes rendszer lett.

A webes fejlesztést a megrendelővel együttműködve, tapasztalataikat beépítve, ugyanakkor a legmodernebb megoldásokat alkalmazva hoztuk létre.

A  Promix Gifts online ajánlatadó rendszerét itt tudod megtekinteni

Ennek a rendszernek a tervezése és fejlesztése nagyon fontos lépés volt cégünk életében. A megújulás mindig sok plusz munkával járó lépés, ettől kímélt meg minket a Kreatio csapata. Ők velünk együtt gondolkodtak, keresték a számunkra legjobb webes alkalmazásokat és segítettek tökéletesíteni elképzeléseinket. A végeredménnyel nemcsak mi, hanem ügyfeleink is nagyon elégedettek és ez talán a legfontosabb!

Bresák-Varga Judit A Promix-Gifts kiemelt értékesíője
kreatio