was successfully added to your cart.

EsettanulmányMarketing tervezésReferenciaWebes fejlesztés

SBM VERTIG – webes ügyfélszerző rendszer

Webes ügyfélszerző

Webes ügyfélszerző

Hogyan működik a webes ügyfélszerző rendszer?

Az SBM Vertig az alternatív energiaforrások kiaknázásában évtizedes tapasztalattal rendelkező cég, akik nemrégiben döntöttek úgy, hogy kilépnek a technológia iránt elkötelezett nagyközönség elé. Bemutatják saját magukat és az általuk fejlesztett és telepített rendszerek sajátosságait, ezzel segítve a laikusok számára a beruházásaik során szükséges döntések meghozatalát. Ennek a lépésnek elengedhetetlen eszköze egy jól felépített, könnyen áttekinthető, informatív honlap, és webes ügyfélszerző rendszer.  Ennek a webes webes ügyfélszerző – rendszer fejlesztésnek a feladatával minket bíztak meg. Örömmel vettük a feladatot, mivel a környezettudatosság nekünk is szívügyünk 🙂

A munka során a technológiák bemutatását úgy kellett megoldanunk, hogy az a tulajdonos, megrendelő technológiai problémákon edződött logikájának megfeleljen, ugyanakkor egy laikus, a korszerű rendszerekkel csak most ismerkedő ember számára is átlátható legyen. Ezt a folyamatos kommunikáció és a webes rendszerfejlesztés során lezajló tesztek garantálták.

Az SBM Verting webes ügyfélszerző honlapja itt tekinthető meg.

A KomfortTervező landing oldala itt tekinthető meg.

Számomra nagyon fontos volt, hogy olyan partnert találjak, aki nemcsak végrehajtja az utasításokat, hanem hasznos tanácsokkal és terveimet segítő megoldások kidolgozásával támogatja azok megvalósulását. Ehhez egy elkötelezett, az ügyfelek céljait látó és követő társaságra volt szükség. A Kreatioban mindezt megtaláltam. A weblap után most webes adatbázisfejlesztésbe kezdtünk együtt!

Mészáros SzilveszterAz SBM Vertig Kft. tulajdonosa
kreatio