was successfully added to your cart.

hűség promóció

Hűség promóció

Mi az a hűség promóció?

Mindig keressük az új kihívásokat, az izgalmas feladatokat. Ilyen volt az a nyereményjáték (hűség promóció), melyet a Podravkának szerveztünk. A játék célja a vásárlás ösztönzése volt, azok vehettek részt a sorsolásban, akik feltöltötték blokkjuk sorszámát. A nyereményjátékban (hűség promóció) az adatkezelés mellett a random generátor használata volt, ami összetetté varázsolta a feladatot. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan hűség promóciót vezényeltünk le, ami kiegészítette és felpörgette a már meglévő hűségprogramot. Remek példája lett ez az akció a co-brandingnek, a könnyed és mégis hatékony marketingnek.

A feladat megoldása során nemcsak a játék kidolgozása, a játékszabály megírása és az ehhez szükséges háttér megteremtése volt fontos, de az olyan jogszabályi és adminisztratív teendőket is elláttuk, mint a NAIH bejelentés vagy a nyeremény adómentességének garantálása.

A  hűség promóció sikerét a termék remek minősége mellett mi biztosítottuk:)

A Vegeta/Spar hűség promóció weboldala itt található.

A Kreatio csapata teljeskörűen kezelte a kampányt, amivel könnyebbé tették cégünk munkáját. Ötleteik és kreativitásuk sokat adott hozzá a promócióhoz, nélkülük nem lett volna ilyen sikeres ez a promóció. Együtt éltek a nyereményjátékkal, minden szükséges jogi és adminisztratív kötelezettséget ismertek, így zökkenőmentessé tették a játék lebonyolítását. Köszönjük nekik!

Krizsán Tamás A promóciót lebonyolító ügynökség vezetője
kreatio