was successfully added to your cart.

EsettanulmányMarketing tervezésReferenciaWebes fejlesztés

Stile Interio – webes rendszerfejlesztés, webshop marketing

Webshop marketing

Webshop marketing

Mi az a webshop marketing?

A Stile szegmensének egyik legdinamikusabban fejlődő cége, ezért velük dolgozni nagy kihívás. Ötleteik, kínálatuk folyamatos változása szükségessé teszi a folyamatos fejlesztéseket. Ráadásul itt a webes rendszerfejlesztés és a webdesign mellett a webshop marketing tevékenység támogatása is feladataink közé tartozott, tartozik. Ennek nagy előnye, hogy a grafikai tervezés és a kampánykezelés (webshop marketing) minden esetben összhangban van a rendszerfejlesztés lépéseivel.

A Stile tulajdonosainak egyértelmű igénye, hogy a webes rendszer úgy formálódjon, hogy képes legyen támogatni az általunk működtetett webáruház kosárérték és vásárlószám növelését. Az összehangolt fejlesztésnek ezért az ergonómiai tervezés is a része, de emellett feladatunk volt az UX és az UI design kialakítása is.

Nagyon komplex feladatok ezek, melyekkel a Stile értékesítését támogatjuk, ezért nagyon szeretjük a számos kihívást és állandó fejlesztést igénylő munkát.

A  Stile Interio  webshop marketing-el támogatott oldalát itt tudod megnézni.

A Kreatio csapatával azért szeretünk együtt dolgozni, mert nagyon rugalmasak, minden feladathoz megtalálják a megfelelő partnereket és nem szoktak nemet mondani. Mivel boltjaink lakberendezéssel, desingnal foglalkoznak, ezért webáruházunk rendszerfejlesztése során mindig kiemelt figyelmet fordítunk a feleületek megjelenésére. Olyan cégre volt szükségünk, ahol a szakértelem, az ízlés és a legújabb trendek ismerete egyaránt jelen van. Ezt a Kreationál találtuk meg, ezért alakítottunk ki velük folyamatos együttműködést.

Gulyás RitaA Stile Interio marketing vezetője
kreatio