was successfully added to your cart.

Éttermi webshop

Éttermi webshop

Milyen egy jó éttermi webshop?

Amikor egy olyan helyet kellett a weben megjelenítened, amitől leesik az állad, az mindig nehéz, ugyanakkor roppant vonzó feladat. A Sushisei weboldalának elkészítése ilyen. Az étterem hangulata és miliője meghatározta munkánkat. Ennek a nagyon magas színvonalú helynek csak prémium minőségű, designban és működésben egyaránt letisztult és nagyon profi oldal kellett. Megcsináltuk! 🙂

Már meglévő PHP fejlesztésű oldalukat alkottuk újra, mivel szükség volt a mobilos megjelenésre és az éttermi webshop/házhozszállítási rendszer kialakítására is, ezért a munka ergonómiai tervezéssel kezdődött. Elvégeztük az alapvető SEO beállításokat is és megcsináltuk a hírlevél integrációt, ezzel egy egységes, komplex jól használható és a legmodernebb elvárásoknak megfelelő éttermi webshop oldalt alkottunk meg.

Mindig sok nehézséggel jár a meglévő rendszerek átvétele, átalakítása, ez itt sem volt másként, de olyan website-ot akartunk készíteni, ami méltó ehhez a remek helyhez és mind a felhasználók, mind a megrendelő igényeit maximálisan képes kiszolgálni.

A Sushi Sei éttermi webshop oldala itt megtekinthető.

Azért választottuk a Kreatio csapatát, mert tudtuk, hogy van rutinjuk az éttermi honlapok terén. Egy olyan nagy és fontos feladatot, mint a házhozszállítási rendszer megalkotása nem bízhattunk akárkire, csak komoly szaktudással, élő és releváns referenciákkal rendelkező cég jöhetett szóba, ezért döntöttünk mellettük és nem bántuk meg. Valóban profin, az igényeinket megismerve, sőt azok elé menve végezték el ezt a sok buktatóval járó munkát. Köszönjük!

Tóvaj GyörgyiA Sushi Sei marketing vezetője
kreatio