was successfully added to your cart.

BlogMarketing tervezésUncategorized

Személyes tanácsadás

By 2018-03-20 No Comments

Online marketing stratégia tervezése

Online marketing stratégia tervezése

SZEMÉLYRE SZABOTT ONLINE MARKETING TANÁCSADÁS

Megrendelői oldalról jött az igény, hogy ne csak kampányok tervezését, levezénylését és komplett marketing stratégiák megalkotását vállaljuk, hanem nyújtsunk segítséget azoknak a vállalkozásoknak is, akik elakadtak vagy éppen egy részfeladattal nem boldogulnak. Szeretünk segíteni, hát belevágtunk!
Gyakran előfordul, főként a kkv szektorban, hogy a cégnek van ugyan marketingese, de egy nagyobb fejlesztés előtt szeretnék, ha egy független szakértő is véleményezné terveiket.
Máskor a cég szakembereinek van szüksége inspirációra, új ötletekre vagy épp a megvalósításhoz plusz információkra. Ebben is jók vagyunk!
És persze az sem ritka, hogy a hibák feltárásában, egy kevésbé sikeres kampány újragondolásában kell egy külső, objektív nézőpont. Ilyen esetekre is van kidolgozott módszerünk.

Számunkra mindig fontos, hogy ügyfeleink pontosan azt kapják és azért fizessenek, amire szükségük van. Ezért mindig felmérjük igényeiket, meghallgatjuk a marketing folyamatokban részt vevő kollégákat és a tények és tervek ismeretében teszünk javaslatot arra, hogyan is lehetne jobban, hatékonyabban elérni a kitűzött célokat.

A Kreatio

2010-ben startolt el az ügynökség, a célunk az volt, hogy alternatívát kínáljunk a nagy ügynökségekkel szemben. Rugalmasan, az ügyfelek érdekeit és működését szem előtt tartva dolgozunk, ezzel alapoztuk meg sikerünket.
Dolgoztunk nagy cégeknek (OTP Ingatlan Zrt., Borsodi Sörgyár Kft.), de számos kis- és középvállalkozás is található megbízóink között, hiszen számukra is tudunk elérhető és jól teljesítő csomagokat kínálni.

Online marketing stratégia

Online marketing stratégia

Siklósi Zoltán

Az ügynökség alapítója és motorja, aki elsősorban stratéga, de remek szervező is. Így tudja mindig megtalálni azokat a kitörési pontokat, amelyek a megbízó számára a megújulást jelentik és a végrehajtáshoz szükséges feladatokat a legjobb szakemeberkhez delegálni.
Mivel sikerorientált személyiség, ezért aki vele dolgozik, az hatékony marketinget kap, akár akarja, akár nem 🙂

Saját szakértelmünk mellett, kiterjedt kapcsolatrendszerünk is megrendelőink rendelkezésére áll. Ha az adott projektben PPC specialista, grafikus vagy éppen szövegíró kell, akkor az általunk már kipróbált, referenciákat felmutatni tudó szakértői körünkből tudunk ajánlani vállalkozásokat. Minden esetben olyan személyek és cégek ezek, akik már bizonyították hozzáértésüket és megbízható, korrekt szolgáltatók.

A Kreatio csapata reformálta meg hazánk egyik jól ismert lakberendezési bolthálózatának tartalommarketingjét. Felhívtuk figyelmüket a blogolás fontosságára, ezzel 12%-kal emeltük oldaluk látogatottságát. Ezzel egyidejűleg a dinamikus remarketingjet is elindítottuk egy hónap alatt több millió forint plusz bevételt generálva.

A  Marketing stratégia tervezéséről itt olvashatsz bővebben.

A Kreatio csapatával hatékonyan tudtunk együtt dolgozni. Meglepően jól, kreatívan és gyorsan adaptálták a szabályok által meghatározott elvárásokat. Sok új ötlettel tették frissebbé és aktuálisabbá a szervezetünk arculatát, emellett a dokumentációs munkában is jól teljesítettek. Köszönjü nekik!

TímeaVezető

Érdekes kérdéskört feszeget Zoli,

a legújabb SmartBusiness podcastban. //kb 3 perc//