was successfully added to your cart.

üzleti honlap

Üzleti honlap

Milyen egy jó üzleti honlap?

A Thaijola a varázs kezek birodalma. A masszázs kezelések mellett masszsázsolajakkal is foglalkozó szalon Buda egyik frekventált részén található, de még így sem tudnak honlap nélkül működni. Egy jól áttekinthető, a szolgáltatásokat bemutató és a kapcsolat felvételt lehetővé tévő webes rendszert kellett fejlesztenünk. Ennek egyetlen nehézsége az volt, hogy olyan megjelenése jelen az oldalnak, ami tetszetős, harmonizál a szalon megjelenésével és kiemelkedik a hasonló profilú helyek által létrehozott site-októl.

Számunkra mindig öröm, ha olyan csapattal dolgozhatunk együtt, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek szakterületük iránt. Ez mindig könnyűvé teszi a munkát, hiszen mindenki hozzáadja a honlaphoz azt a tudást, aminek birtokában van, így sok jóból egy igazán hatásos oldal születhet. Így történt ez a Thaijola esetén is. Elkötelezett masszőrök, elkötelezett webfejlesztőkkel dolgoztak, hogy az oldal a felhasználók és a megrendelők tetszését is elnyerje. Így készült el ez a remek üzleti honlap.

A  Thaijola üzleti honlap itt tekinthető meg.

Nagyon jó élmény olyan megbízható és hozzáértő csapattal találkozni és együttműködni, mint amilyen a Kreatio. Náluk nemcsak az számít, hogy mielőbb túl legyenek a feladaton! Veszik a fáradtságot, hogy megismerjék a megrendelő igényeit és üzletét és ehhez igazítják ajánlatukat és javaslataikkal folyamatosan segítik jobbá tenni a honlapot. Ez számunkra nagyon szimpatikus volt, ezért is ajánljuk mindenkinek szolgáltatásaikat!

Bándi AnnaA Thaijola szalon vezetője
kreatio