was successfully added to your cart.

Új építésű ingatlan marketing

Új építésű ingatlan marketing

 

Miért fontos az új építésű ingatlan marketing?

INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS TÁMOGATÁS

Az ingatlan marketing egy dinamikusan fejlődő szegmense a marketing szakmának, hiszen a kormány piac élénkítő intézkedéseinek köszönhetően a tavaly elkezdődött fellendülés, mely már az új építésű ingatlanok piacára is begyűrűzött, nem állt meg. Éppen ezért tartjuk fontosnak felsorolni azokat az ingatlan marketingben elért eredményeket, melyeket a Kreatio csapata az elmúlt években elért.

Ügyfelünk az egyik legnevesebb, nagy múltú ingatlanfejlesztő cég az OTP Ingatlan: Projektjeiknél az új építésű ingatlanok marketing feladatait vállaltuk és vittük, méghozzá komplex megoldásokkal támogatva az értékesítést. Az összehangolt Facebook és Google AdWords hirdetések mellett az adatbázis építéssel és a kereső marketinggel kapcsolatos teendőket is kezeltük, mindezt úgy hogy az egyes elemek egymásra épülve folyamatos megjelenéseket biztosítsanak a projektek számára. Ilyen módszerekkel segítettük a Pauler ház, Fillér lakópark, Győr platán liget lakópark, Bereg lakópark, Szent László utcai lakópark és a cég által épített balatonboglári lakópark értékesítési folyamatait. Az nívós épületek által aratott sikerben komoly része volt az ingatlan marketing hatékony kezelésének.

Milyen cégeknek hasznos az új építésű ingatlan marketing?

Nem az OTP Ingatlan volt az egyetlen cég, amelynek szakmai segítséget adtunk. Az új építésű lakások marketing támogatásával részt vettük a Tóváros Lakópark projektben. Csapatunk szintén az ingatlan marketingben segítette a Gestor Real Estates munkatársainak értékesítői tevékenységét. Ezekben a feladatokban közös volt a belsős saleses teammal való hatékony és folyamatos együttműködés, ez teremti meg ugyanis a sikeres ingatlan marketing alapját.

Szintén sokoldalú együttműködéssel támogattuk a GDN Ingatlanhálózat megjelenéseit. Az itt végzett szakértői munkánknak köszönhetően a folyamatosan bővülő franchise hálózat ingatlan marketingje sokat fejlődött, számos új eszközzel bővült és hatékonyabbá vált.

Cégünk ismeri és szakszerűen használja az online értékesítés eszközeit, tisztában vagyunk az ingatlan.com-ra optimalizált és a célzott kereső marketing lehetőségeivel. Ezeket az ingatlan marketing eszköztárába jól beépíthető, az értékesítést segítő elemeket a kisebb 5-10 lakásos társasházakat építő vállalkozások éppen úgy tudják használni, mint a nagy beruházásokat vivő fejlesztők.

Jelenlegi és jövőbeni megbízóink számára a folyamatos értékesítés támogatás mellett szakszerű marketing tanácsadást és a felsorolt szolgáltatások hatékony kombinációit kínáljuk.

 

Az OTP ingatlanúj építésű ingatlan marketing weboldala weboldala itt található.

Köszönjük nekik, hogy ezt a kampányt is sikerre vitték. Ajánljuk minden új építésű ingatlannal foglalkozó cégnek, akiknek segítséget jelent, ha a kampányukat az első tervezési folyamattól, egészen a lezárásig egy profi csapat támogatja és ellenőrzi.

Rácz TiborAz OTP ingatlan vezető értekesítője