was successfully added to your cart.

Hűségakció

Hűségakció

Milyen egy jó hűségakció?

Több mint 50 éves hagyományt ápol a Vegeta, a magyar háziasszonyok kedvence. De nemcsak ezért megtisztelő velük dolgozni, hanem azért is mert hűségakciójuk számos háztartásban szerezett örömet.
A hűségakció szervezése és lebonyolítása egyaránt a mi feladatunk volt. A kreatív kampánytervezése és menedzselése mellett, természetesen az adminisztratív feladatokat és az akció kontrollját is elvégeztük. Mivel a játék az AP kód beküldésére épült és sorsoláson vettek részt a pályázók, ezért a hűségakció lebonyolításához szükség volt egy titkosított, biztonságos szerver szolgáltatásaira, amelyet éppúgy biztosítani tudtunk, mint a közjegyzői hitelesítést. A sorsolás során a már többször alkalmazott és jól használhatónak ítélt random algoritmust alkalmaztuk.

Hogyan működik egy hűségakció?

A fogyasztói akció komoly nyereményekkel kecsegtette mindazokat, akik bármilyen Podravka terméket vásároltak és beküldték a vásárlát igazoló nyugta AP kódját. A nyeremények között fantasztikus Podravka ajándékcsomagok és Delimano háztartási gépek találhatóak. A fődíj pedig egy csodás mediterrán kaland, 2 fős luxus földközi-tengeri hajóút az Msc Magnifica fedélzetén.
Számunkra persze nem a nyeremények jelentették a legnagyobb vonzerőt, hanem azok a szervezési és bonyolítási feladatok, amelyek egy ilyen nagy létszámú érdeklődőt megmozgató hűségakció velejárói.
Mivel dolgoztunk már együtt a Vegeta fűszerkeverék gyártójával, egy hasonló hűségakció megtervezésében és végrehajtásában, ezért a kampány kialakítása nem volt nehéz feladat. Ismertük elvárásaikat és már megszereztük bizalmukat, így a kommunikáció gördülékeny volt, a szükséges döntések hamar megszülettek.
Számunkra mindig a háttér munka a legizgalmasabb és egyben ez jelenti a legnagyobb kihívást, a munkafolyamatok összehangolása és folyamatos felügyelete az, ami a legnagyobb erőforrás igényű feladat egy ilyen hűségakcióban.
A promóció sikerét a saját sikerünknek is érezzük, hiszen a remek termék mellé egy olyan pluszt tudtunk tenni, ami még vonzóbbá tette a már egyébként is ismert és kedvelt márkát.

A Vegeta országos hűségakció weboldala itt található.

A Kreatio csapata most is bebizonyította, hogy kreatív, innovatív, ugyanakkor roppant problémaérzékeny és rugalmas szakemberekből áll. Köszönjük nekik, hogy ezt a hűségakciót is sikerre vitték. Ajánljuk mindenkinek a céget, akiknek segítséget jelent, ha a kampányukat az első tervezési folyamattól, egészen a lezárásig profi csapat támogatja és ellenőrzi.

Krizsán Tamás A promóciót lebonyolító ügynökség vezetője