was successfully added to your cart.

Vállalati weboldal

Vállalati weboldal

Milyen egy jó vállalati weboldal?

Mindig nagyon lelkesek vagyunk, ha egy nagy múltú szervezet modernizálási törekvéseit segíthetjük. Hiszünk abban, hogy egy jó vállalati weboldal, ami nemcsak informatív, hanem látványos és persze reszponszív nagyban hozzájárul egy termék vagy téma pozitív megítéléséhez. Éppen ezért fogatuk örömmel a Vágóállat és Hústermék Tanács felkérését.

A meglévő Cake PHP rendszerüket felhasználva kellett dolgoznunk. Új designt kapott a vállalati weboldal és a mai elvárásoknak megfelelően mobilbaráttá tettük az oldalt, egyedi fejlesztésű CSM-mel láttuk el és megoldottuk, hoyg könynen kezelhető, az ügyfél számára jól használható hátteret kapjon mindez. A moderálható blog is alapkövetelmény volt. Elvégeztük az oldal SEO baráttá tételét is, hiszen csak így tehető sikeressé mindez. Számos USability teszt után kapta meg ma is látható végleges formáját a vht.hu.

Nagyon szimpatikus volt a Kreatio csapatának hozzáállása. Ahogyan a munkát elkezdték és végigkísérték az valóban példáértékű. Szükségünk volt arra a friss személetre és a nagyon aktuális, naprakész tudásra, amellyel terveinket, elképzeléseinket megvalósították. Szerencsénk volt, hogy egy ilyen lelkes és tettrekész csapattal dolgozhattunk együtt.

Dúl Udó EndreA húsvertikum Kft. ügyvezetője
kreatio