was successfully added to your cart.

webshop ergonómia

Webshop ergonómia

Mi az a webshop ergonómia?

Hazánk elsőszámú sushi és wok étteremhálózatának folyamatos online támogatásra volt és van szüksége a bővüléshez. A webes rendszerfejlesztésnek és a webshop ergonómiának alkalmazkodnia kell a változó vásárlói igények kielégítéséhez és a növekvő piaci versenyben megfogalmazódó elvárásokhoz. Éttermeik stílusos és informatív webes megjelenítése legalább annyira lényeges feladat volt mint a webshop megalkotása, működtetése. Mivel ez az oldal a vendéglői hálózat házhozszállítási üzletágának alapja, ezért kiemelten fontos a felhasználói igényeknek valamint a szektorban érzékelhető trendeknek megfelelő folyamatos fejlesztés, ami magában foglalja a webes rendszerfejlesztésen túl a webes rendszerek tervezését és webalkalmazások fejlesztését is.

A Design is fontos?

A desingban szakértőként a webes rendszerfejlesztésben pedig állandó partnerként veszünk részt ebben a munkában. Az étteremhálózat vezetőivel való együttműködésünk kiterjed a hírlevél kiküldést biztosító webalkalmazás kialakítására és üzemeltetésére is. Tartalmi és marketing igények felmerülése esetén egyaránt számíthatnak a Kreatio csapatára. Minden kérdésben innovatív és rugalmas partnerei vagyunk a vállalkozás vezetőinek, hiszen közös érdekünk, hogy site-juk a webes rendszerfejlesztésnek köszönhetően jól konvertáló, élő és vonzó honlap legyen.

A  Wasabi új oldalát itt tekintheted meg.

A Kreatiós csapat minden kérdésünkre megkeresi a megfelelő választ. Innovatívan vesznek részt a webes rendszerfejlesztés folyamataiban, sőt gyakran ők állnak elő olyan ötletekkel, amelyek segítik még jobbá tenni cégünk internetes megjelenését. Számunkra ez nagyon fontos, hiszen mi a vendéglátásban vagyunk otthon elsősorban, az online feladatokban jobb szeretünk szakértőkre hagyatkozni és meg is találtuk a legmegfelelőbb céget!

Debreczeni KárolyA Wasabi étteremlánc deputy managere
kreatio