was successfully added to your cart.

EsettanulmányMarketing tervezésReferenciaWebes fejlesztés

YAMATO RESTAURANT – webshop programozás

Webshop programozás

Webshop programozás

Mi is az a Webshop programozás?

Budapest első table-grill éttermének webes rendszerfejlesztése kiemelkedően érdekes munka volt. Egy exkluzív, kínálatában és designjában is egyedi étterem honlapjának megalkotása izgalmas feladat, főként úgy hogy az étterem vezetése ragaszkodott ahhoz, hogy a weboldal a tökéletes leképezése legyen a vendéglátóhelynek. A webshop programozás során ennek megfelelő megoldásokat kellett találnunk, amelyek funkciójukban és megjelenésükben is alkalmazkodnak a hely exkluzivitásához, ugyanakkor áttekinthető és jól használható felületet kellett alkotnunk.

A Webshop programozás második szakaszában az étterem házhozszállításához szükséges oldalt kellett létrehoznunk. Itt a webes adatbázisfejlesztés mellett a jól használható webes rendszer felépítése, a tartalmi struktúra meghatározása is a feladatunk volt. Mindezt úgy kellett megalkotnunk hogy a már említett exkluzivitás minden egyes kattintásnál érzékelhető legyen a felhasználó számára.

A Yamato Étterem weboldala itt tekinthető meg.

A Yamato Étterem webshopja itt tekinthető meg

Egyértelmű volt számunkra, hogy a Kreatio lesz az a cég, amelyik a webshopunkat létrehozza. Már honlapunk webes rendszerfejlesztése során kiderült, hogy egy nagyon alapos ismeretekkel rendelkező, a megrendelő igényeit mindenben szem előtt tartó csapatot sikerült találnunk. Éppen ezért nagy bizalommal fordultunk feléjük, mikor a webshop kialakítása aktuálissá vált. Egyetlen pillanatig sem bántuk meg a döntést, hiszen a mai napig ötletekkel és szakértelemmel segítik a rendszereink üzemeltetését!

Dereczeni KárolyA Yamato Restaurant managere
kreatio